Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Review Vichy capital soleil

Πρόσφατα η vichy μου έστειλε μια αντιηλιακή κρέμα να δοκιμάσω με δείκτη προστασίας 50+  κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες και ειδικότερα για κανονικές - ξηρές επιδερμίδες.Είναι μία κρέμα με βελούδινη υφή που βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας και προσφέρει πολύ υψηλή προστασία.



Προσωπικά δεν με βόλεψε αυτή η κρέμα,δεν ταίριαξε στην επιδερμίδα μου,λογικό άλλωστε επειδή έχω μεικτή επιδερμίδα.Μου είναι πολύ λιπαρή και γυαλίζει πάρα πολύ.Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν μου έχει ταιριάξει κρέμα με τόσο υψηλό δείκτη και πάντα προτιμάω με δείκτη 20 και την ανανεώνω πολύ συχνά το προτιμώ από το να μην νιώθω καθαρό το πρόσωπο μου.
Αν έχετε κανονική ή ξηρή επιδερμίδα πιστεύω ότι δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα και θα μείνετε ευχαριστημένες.Μήπως κάποια από εσάς την έχει ήδη δοκιμάσει?

4 σχόλια:

  1. Έχω δοκιμάσει την 30 για λιπαρά δέρματα και ήταν πολύ καλή! Και εγώ πάντως 50 δεν χρησιμοποιώ, είναι συνήθως πολύ "βαριές"..

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω δει πως κυκλοφορεί μια ακόμα που υπόσχεται ματ αποτέλεσμα-δεν ξέρω αν λέμε την ίδια.Όσο για αυτές με δείκτη 50 συμφωνώ μαζί σου

      Διαγραφή
  2. Γενίκα άλλα τα αντιλιακά με πολυ υψηλό δείκτη προστασίας εχουν πιο βαρια και λιπαρή υφη είτε πρόκειτε για το σώμα ειτε για το πρόσωπο....αλλά πριν λίγο καιρο δοκίμασα την αντιλιακή της Castalia με 50 spf για το πρόσωπο και δεν την βρήκα καθόλου λιπαρή παραδόξως και μου έκανε μεγάλη εντύπωση!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω την αλήθεια η castalia δεν μου έχει ταιριάξει ιδιαίτερα.Το καλύτερο αντιηλιακό που έχω δοκιμάσει τελευταία είναι της frezyderm αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω

      Διαγραφή