Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Φρέσκο ροδάκινο στο μπάνιο σας....

Η αλήθεια είναι πως όταν ένα προϊόν με απογοητεύει δεν του δίνω δεύτερη ευκαιρία αυτήν την φορά όμως η αγάπη μου για τα ροδάκινα με έκανε να παραστρατίσω.Στο παρελθόν είχα δοκιμάσει το αφρόλουτρο της LA PETIT MARSEILIAIS με άρωμα λεβάντα και δεν μου άρεσε καθόλου,είχε πολύ έντονο άρωμα και μετά ένιωθα φαγούρα,το σαμπουάν που δοκίμασα μου φάνηκε πως απλά δεν προσφέρει τίποτα,σαν να λούζεσαι με σκέτο νερό...Τέλοσπαντων πρόσφατα βρήκα το αφρόλουτρο με μυρωδιά ροδάκινο σε μια προωθητική ενέργεια,ήμουν στα δύο να το πάρω να μην το πάρω τελικά είπα ας το πάρω ακόμα και αν δεν μου κάνει το αφρόλουτρο θα χρησιμοποιήσω το άλλο προϊόν! 
Με το που άνοιξα το καπάκι τρελάθηκα από την μυρωδιά,μυρίζει σαν φρεσκοκομμένα ροδάκινα,το αγάπησα αμέσως και σίγουρα θα αγοράσω την συγκεκριμένη μυρωδιά ξανά!!
Όσες αγαπάτε το ροδάκινο να το δοκιμάσετε με την πρώτη ευκαιρία,στις υπόλοιπες ίσως φανεί βαριά η μυρωδιά όπως μου φάνηκε εμένα η λεβάντα.



2 σχόλια:

  1. Κι εγώ δεν τις μπορώ τις έντονες μυρωδιές καθόλου!Το συγκεκριμένο δεν το έχω δοκιμάσει αλλά έχει και μεγάλη συσκευασία και θα το έχω υπόψιν μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειδικά αν κάποιο μυρωδιά δεν είναι και πολύ του γούστου σου γίνεται ενοχλητική.Ειναι 200 ή 250ml και μαζί με ένα άλλο προϊόν σετ είχαν 2ευρω!

      Διαγραφή