Κυριακή, 14 Απριλίου 2013

Growth Booster πραγματική σωτηρία για όσες έχετε πρόβλημα με τα νύχια σας!!

Όταν ήμουν μέλος της oriflame μια φίλη μου,μου παρήγγειλε αυτό το προϊόν,είναι ένα δυναμωτικό νυχιών το οποίο εκτός των άλλων υπόσχεται επιτάχυνση στον ρυθμό που μεγαλώνουν τα νύχια σε μόλις 3 μέρες,αμέσως είπα από μέσα μου πάλι πεταμένα λεφτά αν και η ίδια ήταν απόλυτα ευχαριστημένη.Απόρησα πως μπορεί αυτό το προϊόν να κάνει τα νύχια να μεγαλώνουν πιο γρήγορα.Η αλήθεια είναι ότι σε περιόδους που δεν είμαι πολύ στα κέφια μου συνηθίζω να τρώω τα νύχια μου,μια τέτοια λοιπόν περίοδο αποφάσισα να το αγοράσω.
Πραγματικά έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη και κάνει ότι ακριβώς υπόσχεται.Τα νύχια μου ήταν κατεστραμμένα τόσο που υπέφερα από τον πόνο,όσο για εμφάνιση...ας μην το σχολιάσω.Χρησιμοποιούσα το προϊόν σε άβαφα νύχια 2 φορές την ημέρα απλώνοντας το με το ειδικό πινελάκι,πραγματικά άρχισαν να μεγαλώνουν και σε περίπου μια βδομάδα είχα πολύ όμορφα νύχια και πάλι.Είναι ένα πράσινο υγρό σαν gel θα έλεγα,με τέλεια μυρωδιά και μικρά άσπρα μπιλάκια. Το έχω αγοράσει από τότε πάρα πολλές φορές και θα συνεχίσω να το αγοράζω όσο θα υπάρχει.Όσες έχετε παρόμοιο πρόβλημα δοκιμάστε το αξίζει πραγματικά!!!


2 σχόλια:

  1. Το έχω αυτό αλλά και το άλλο που είναι σαν λαδάκι! Μου τελειώνουν και ίσως να τα ξανά πάρω! Δεν ξέρω αν μεγαλώνουν τα νύχια πιο γρήγορα, γιατί τα δικά μου, απότ ην μέρα που θα τα κόψω μέσα σε μια εβδομάδα έχουν μεγάλωσει πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμένα με έχει βοηθήσει πάρα πολύ αν και στην αρχή είχα επιφυλάξεις!!!Αν το πετύχεις και σε προσφορά τότε σίγουρα αξίζει

      Διαγραφή