Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Review BB Oriflame και πούδρα Studio Artist

Πρόσφατα μου ήρθε στο e mail μου μία προσφορά της Oriflame την οποία φυσικά αξιοποίησα με τον κατάλληλο τρόπο.Ήθελα εδώ και καιρό να δοκιμάσω κάποια bb και όποτε αποφάσιζα να δοκιμάσω κάποια διάβαζα κάποιο αρνητικό σχόλιο και έτσι το άφηνα.Αυτήν την φορά όμως χρειαζόμουν να αγοράσω κάποιο make up ή κάποια bb αλλά το ταμείο ήταν μείον...Με την προσφορά αγόρασα τις 2 bb 5,30 και 2 πούδρες 7 και κάτι,με τα μεταφορικά μου βγήκαν 15 ευρώ,πολύ καλά πιστεύω.


BB cream με δείκτη προστασίας 30SPF σε συσκευασία 30ml :από την αρχή δεν είχα τρελές απαιτήσεις για αυτό το προϊόν και έτσι δεν απογοητεύτηκα καθόλου από το αποτέλεσμα του.Δεν είναι καθόλου βαριά και λιπαρή αλλά δίνει ένα φυσικό αποτέλεσμα.Την χρησιμοποιώ καθημερινά και σε συνδυασμό με πούδρα μου δίνει ένα καλό αποτέλεσμα.



Πούδρα Studio Artist:επίσης ένα προϊόν που δίνει ανάλαφρο αποτέλεσμα και είμαι πολύ ευχαριστημένη από αυτό,δεν κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται παστωμένη και έχει διάρκεια.Την έχω αγοράσει ξανά και αποτελεί μια οικονομική αλλά καλή επιλογή.


Ποια είναι η δική σας αγαπημένη BB κρέμα και ποιες είναι οι απαιτήσεις σας από αυτήν?

1 σχόλιο:

  1. εγώ δεν χρησιμοποιώ κάποια bb αλλά αν χρησιμοποιούσα νομίζω πως θα αγόραζα της vichy!μου την είχε δειγματίσει στο χέρι μου μια φαρμακοποιός και τρελάθηκα με την υφή της και τη διάρκεια και όλα!

    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή