Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

2 νέα χρώματα για τα νύχια μας.

Το χειμώνα δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα τα έντονα χρώματα στα νύχια προτιμώ κάτι σε καφέ,σκούρο μπλε και όχι κόκκινο!!Ψάχνοντας λοιπόν ποίο θα είναι το αγαπημένο μου χρώμα για αυτόν τον χειμώνα κατέληξα σε ένα καφέ και ένα γκρι πράσινο και τα δύο πολύ ωραία χρώματα.Επέλεξα 2 όζες της Beauty Line οι οποίες κοστίζουν 1,5 ευρώ η μία.
Ήρθα λοιπόν σπίτι και ανυπομονούσα να βάψω τα νύχια μου όπως και έκανα,το αποτέλεσμα πολύ καλό,έλα όμως που υπολόγισα χωρίς τον ξενοδόχο....Πηγαίνοντας την επόμενη μέρα στην δουλεία,ήταν η πρώτη μέρα μου σε αυτήν την δουλειά) μια υπάλληλος αρκετά φιλική μου είπε πως σίγουρα θα μου κάνουν παρατήρηση για τα βαμμένα νύχια και ότι θα έπρεπε να τα ξεβάψω.Όπως καταλαβαίνετε μου την έσπασε γιατί μου άρεσαν τόσο πολύ αυτά τα δύο χρώματα αλλά τελικά δε πρόκειται να τα ευχαριστηθώ!!!




2 σχόλια:

  1. Ωραια χρωματα πρεπει να ειναι!
    Μου αρεσουν τα beauty line βερνικια!
    Συγνωμη που ρωταω αλλα τι δουλεια κανεις που στο απογορευουν να εχεις βαμμενα νυχια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος και είναι λίγο υπερβολική στους κανόνες της!Άσχετα που δεν έρχομαι σε επαφή με τρόφιμα λόγω της θέσης μου τα βαμμένα νύχια ένα από τα απαγορευτικά τους...

      Διαγραφή