Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Για πάντα στις καρδιές μας.

Αυτήν την χρονιά περίμενα τα Χριστούγεννα πως και πως και ήταν η πρώτη και μοναδική φορά που ένιωθα έτσι.Στόλισα το δέντρο από τον Νοέμβριο και άρχισα να φτιάχνω χριστουγεννιάτικες κατασκευές.Φυσικά ήξερα ότι οι φετινές γιορτές θα είναι διαφορετικές λόγω οικονομικών αλλά αυτό δεν με πείραζε μου έφτανε που θα ήμασταν όλη η οικογένεια μαζί.
Κανείς όμως δεν περίμενε ότι όλα αυτά θα ανατραπούν με τον χειρότερο τρόπο.Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω και να καταλάβω τι έχει γίνει,νιώθω μουδιασμένη και το μυαλό μου είναι αναστατωμένο.Μάταια προσπαθώ να καταλάβω γιατί να συμβεί κάτι τέτοιο.2 αγαπημένα παιδιά της οικογένειας μας δεν είναι πλέον κοντά μας, η σκέψη μας όμως είναι και θα είναι για πάντα μαζί τους.Κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει το πόσο ευχάριστοι χαρακτήρες ήταν και οι δύο,πολύ σπάνια παιδιά,μόνο αγάπη είχαν για όλο τον κόσμο.Είναι πολύ δύσκολο τέτοιες στιγμές να αποτυπώσεις με λέξεις τα συναισθήματα σου.
Από εδώ και πέρα καμιά μέρα δεν θα είναι ίδια, πάντα όμως θα είστε μέσα στην καρδιά και στο μυαλό μας.Από εκεί ψηλά να στέλνετε δύναμη στην μανούλα σας,σας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ.

Σας αγαπάμε και μας λείπετε


Τ.Φ
Φ.Τ

2 σχόλια:

  1. Τι να πω; Συλληπητήρια... Καλό Παράδεισο... Αγαπημένα πρόσωπα που έχουν φύγει από κοντά μας, όσο υπάρχουν στο ΜΥΑΛΟ και στην ΚΑΡΔΙΑ, είναι σαν να μην έχουν φύγει ΠΟΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχουν λόγια γι αυτές τις στιγμές! Λυπάμαι πολύ για την απώλειά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή