Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015

Epithimies και Pantene

Πριν αρκετό είχα δηλώσει συμμετοχή σε ένα πρόγραμμα των επιθυμιών για να δοκιμάσω μία καινούρια σειρά Pantene.Η σχέση μου με τα προϊόντα τους δεν είναι ιδιαίτερη γιατί συνήθως είναι βαριά για τις ανάγκες μου.
Το πακέτο που μου έστειλαν περιείχε προϊόντα από την νέα σειρά κατά της τριχόπτωσης,Συγκεκριμένα ένα σαμπουάν και μια κρέμα μαλλιών σε κανονικό μέγεθος ,έναν ορό ενδυνάμωσης της τρίχας και πολλά δείγματα από σαμπουάν και κρέμα τα οποία τα έδωσα σε φίλες και συγγενείς.Εννοείται πως μόλις άνοιξα το πακέτο ενθουσιάστηκα αλλά προσγειώθηκα εξίσου σύντομα!!
Σαν προϊόντα έχουν ωραία μυρωδιά.Τα δοκίμασα λοιπόν στο βραδινό μου μπάνιο και το πρωί το κεφάλι μου ήταν γεμάτο κομμάτια δέρματος και είχα έντονη φαγούρα...Εννοείται πως αυτή ήταν η μοναδική φορά που τα δοκίμασα και για να συνεφέρω το κεφάλι μου μου πήρε πολλές μέρες. Δυστυχώς έχω διαβάσει ότι το ίδιο έπαθαν και άλλες κοπέλες.


2 σχόλια:

  1. Λοιπόν, πρίν λίγες ημέρες παρέλαβα κι εγώ, αλλά δεν έχω μοιράσει ακόμα.
    Και μετά το πόστ σου το σκέφτομαι πολύ σοβαρά και να μοιράσω αλλά και να τα δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα ο ορός μου προκάλεσε απίστευτη φαγούρα...Και τα έλαβα κι εγώ από τις επιθυμίες και τα 3 για δοκιμή, αλλά απογοητεύτηκα πολύ ειδικα με τον ορο.
    Μου προκαλούσε και κνησμό, και απίστευτη ξηροδερμία. Κρίμα που το έπαθαν κι άλλες κοπελες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή