Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Η μαγική χτένα....

Όσες έχετε μακριά και όχι ίσια μαλλιά σίγουρα το χτένισμα σας φαίνεται και εσάς εφιάλτης.Όση κρέμα και αν βάλεις,όσο λάδι και ακόμα και εγώ δεν ξέρω τι άλλο η ώρα του χτενίσματος είναι....
Εδώ και καιρό βλέπω κάποιες χτένες που κυκλοφορούν και είναι ειδικές για το ξεμπέρδεμα,η αλήθεια είναι ότι δεν πίστεψα ότι μπορεί να κάνουν δουλειά και από την άλλη είναι αρκετά ακριβές οπότε σκέφτηκα ότι δεν θα μάθω ποτέ την αλήθεια!!!!Για καλή μου όμως τύχη τις βρήκα σε ένα σούπερ μάρκετ πολύ πιο φθηνές από τις γνήσιες και έτσι πήρα μια...Ξετρελάθηκα δεν το πίστευα ότι μπορούσα να χτενίσω ακόμα και τα στεγνά μαλλιά μου χωρίς να πονάω....Εννοείται ότι δεν πήρα μόνο μια,πήρα και για την αδερφή μου αλλά και για το νεσεσέρ για τα ταξίδια.Δεν την αλλάζω με τίποτα.Με ευχαριστεί επίσης ότι είναι πλαστική και μπορεί να πλένεται εύκολα χωρίς να περιμένεις να στεγνώσει με τις ώρες και χωρίς να ξεκολλάει και να χαλάει.
Κορίτσια όσες έχετε παρόμοιο πρόβλημα αναζητήστε την σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ.Δεν χρειάζεται να δίνουμε μια περιουσία για πράγματα που μπορούμε να βρούμε εξίσου καλά σε χαμηλότερες τιμές.


4 σχόλια:

  1. Αυτό σκεφτόμουν χθες!
    Πού θα βρώ μια τέτοια βούρτσα! Και άντε πες εγώ το έχω συνηθίσει να τραβολογάω τα μαλλιά μου! Η μικρή μου όμως υποφέρει όταν προσπαθώ να χτενίσω τις μπουκλίτσες της!
    Θα την δοκιμάσω σίγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγόρασα κι εγώ μία τέτοια βούρτσα τύπου Tangle Teezer από το ebay με 1 ευρώ, και την έχω κατευχαριστηθεί! Από πέρυσι μόνο αυτήν χρησιμοποιώ, κι έχω να πω τα καλύτερα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγώ έχω μια που έδινε δώρο κάποιο περιοδικό, και τη χρησιμοποιώ συνέχεια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή