Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Αγορές από o farmakopoios mou

Κάποια προϊόντα προτιμώ να τα αγοράζω από φαρμακεία παρά από άλλου είδους μαγαζιά και ειδικά τώρα με τα φαρμακεία μέσω internet συμφέρει και πολύ περισσότερο.Πρόσφατα έκανα πάλι κάποιες αγορές από το φαρμακείο o farmakopoios mou και για ακόμα μια φορά έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη.Για όσα θα σας δείξω παρακάτω πλήρωσα 30,61ευρώ ένα κέρδισα 20ευρώ 



Merc apaisyl mosquito repellent, αντικουνουπική λοσιόν για πρόσωπο και σώμα ,απωθεί αποτελεσματικά Ευρωπαϊκά και τροπικά έντομα,κουνούπια σκνίπες,τσιμπούρια με δράση έως 8 ώρες ,κατάλληλο και για κουνούπια τίγρεις,σφήκες,μέλισσες,μύγες:το καλοκαίρι έχει σχεδόν περάσει και δεν με έχει τσιμπήσει ούτε ένα κουνούπι ενώ συνήθως με κάνουν κόσκινο!!Η συσκευασία του είναι πολύ βολική γιατί απλά το ψεκάζεις και δεν χρειάζεται να το απλώσεις και να λερώσεις τα χέρια σου.Αγόρασα 2 τεμάχια όσο θα αγόραζα από το φαρμακείο της γειτονιάς μόνο το ένα!!


Frezyderm crilen after nip,απαλό gel που ανακουφίζει το ερεθισμένο δέρμα από τσίμπημα εντόμων καθώς και την επαφή με τσούχτρες,μέδουσες,τσουκνίδες: πολύ αποτελεσματικό και αυτό το προϊόν με ωραία μυρωδιά και δροσερή υφή.Πιστεύω ότι δεν πρέπει να λείπει από κανένα μας.


Avene eau thermale cleanance emulsion,σμηγματορυθμιστική με ματ αποτέλεσμα:την αγοράζω συνήθως για την αδερφή μου αλλά την χρησιμοποιώ και εγώ όταν θέλω μια πιο ανάλαφρη κρέμα προσώπου.


Κάποια δείγματα που μου έστειλαν με την παραγγελία μου.

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω?Μείνατε ευχαριστημένες?Θ αχαρώ να μου πείτε την γνώμη σας...


6 σχόλια:

  1. Ωραία όλα! Έχω δοκιμάσει την cleanance emulsion της Avene. Πολύ καλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εμένα μου αρέσει πολύ και αποτελεσματική και ελαφριά

      Διαγραφή
  2. Από την ώρα που ανακαλύψαμε τα διαδικτυακά φαρμακεία σωθήκαμε! Είναι πολύ πιο οικονομικά,βρίσκεις όλα τα προιόντα μαζεμένα και διαλέγεις αυτό που θες εσύ ! Όχι αυτό που θέλει να σου δώσει ο φαρμακοποιός! Ωραίες επιλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ.άσε που τις περισσότερες φορές τα φαρμακεία δεν δίνουν δείγματα προϊόντων ενώ μέσω internet τα δίνουν χωρίς να τα ζητήσεις

      Διαγραφή