Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014

KITE ΕΛΛΑΣ

Aρκετό καιρό πριν η εταιρεία μου έστειλε κάποια προϊόντα για να δοκιμάσω,αφού λοιπόν δοκίμασα τα περισσότερα ήρθε η ώρα να σας τα παρουσιάσω.

Αφρός βλεφάρων για αφαίρεση οφθαλμικών εκκρίσεων από βλέφαρα και βλεφαρίδες:είναι κατάλληλο για όσους πάσχουν από ασθένειες των ματιών όπως μολύνσεις και μετά από οφθαλμικές επεμβάσεις.Το δοκίμασα χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα και μπορώ να πω ότι είναι πολύ απαλό προϊόν και το χρησιμοποιώ για να αφαιρώ τυχόν υπολείμματα από μάσκαρα. 


Δάκρυα ομορφιάς:τα μάτια μας γερνάνε και πρέπει να τα φροντίζουμε όπως ακριβώς φροντίζουμε και το πρόσωπο μας.Τα δάκρυα αυτά μας βοηθάνε πολύ σε αυτήν την προσπάθεια.Πλέον τα χρησιμοποιώ και εγώ συχνά ειδικά τις μέρες που δουλεύω πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή 


Μαντηλάκια ντεμακιγιάζ:είναι αντιβακτηριδιακά και κατάλληλα και για το εσωτερικό του ματιού.Αφαιρούν εύκολα μάσκαρα και μολύβι αλλά προσωπικά δεν μου άρεσε η μυρωδιά τους.


Λοσιόν καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή:είναι άοσμο και πολύ απαλό,κατάλληλο για ευαίσθητο και ερεθισμένο δέρμα.


2 προϊόντα που δεν δοκίμασα και είναι κατάλληλα για όσους έχουν κάνει τατουάζ.Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου