Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Προϊόντα Bio aroma

Όταν μιλάμε για την εταιρεία Bio aroma μιλάμε για χειροποίητα,φυτικά καλλυντικά,εμπνευσμένα από τις αρχαίες Μινωικές συνταγές.100% φυτικά καλλυντικά με πρώτες ύλες από τον φυσικό πλούτο της Κρήτης.
Είχα την τύχη να δοκιμάσω 3 προϊόντα τους και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη,όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω έχουν άψογη συσκευασία,άρωμα και είναι αποτελεσματικά.

1)Τζελ αλόης για ενυδάτωση:κατάλληλο για ερεθισμένο δέρμα με λεβάντα,δίκταμο και τσαγιόδεντρο.
Ένα προϊόν απαραίτητο για όλους κατά την γνώμη μου,με πολλές χρήσεις.Είναι κατάλληλο και για το πρόσωπο. Προσφέρει ανακούφιση,ενυδάτωση και δροσίζει.Την πρώτη δοκιμή την έκανα σε δέρμα ερεθισμένο μετά από την αποτρίχωση και σώθηκα!!!
Το βρίσκουμε σε γυάλινο βαζάκι των 40ml το οποίο είναι ατελείωτο.


2)Κρέμα σώματος για ενυδάτωση με ελαιόλαδο,γιασεμί και σανδαλόξυλο:μια κρέμα σώματος σε μορφή κεραλοιφής καθόλου όμως λιπαρή.Έχει υπέροχη μυρωδιά,πολύ διακριτική αλλά με διάρκεια.
Την βρίσκουμε σε γυάλινο βαζάκι των 200ml και είναι και αυτή ατελείωτη.



3)Μάσκα προσώπου για την περιοχή γύρω από τα μάτια κατάλληλη και για τους μαύρους κύκλους.Για όλους τους τύπους δέρατος,με ροζ άργιλο,λεβάντα,γιασεμί και yiang-yiang.:μια πολύ καλή μάσκα που παρόλο που περιέχει άργιλο δεν γίνεται σαν στόκος,μυρίζει πολύ ωραία και έχει ροζ χρώμα.Δεν την έχω χρησιμοποιήσει συστηματικά για να πω αν μειώνει τους μαύρους κύκλους αλλά αφήνει μια ωραία αίσθηση.
Την βρίσκουμε σε πλαστική συσκευασία των 40ml



Από όλα τα προϊόντα έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη και πιστεύω ότι οι τιμές είναι πολύ καλές σε σχέση και με την ποιότητα των προϊόντων αλλά και με την ποσότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου