Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Biokal cosmetics

Όλο και περισσότερες ελληνικές εταιρείες μπαίνουν καθημερινά στον χώρο των πωλήσεων.Μια από αυτές είναι και η biocal cosmetics με 100% ελληνικά προϊόντα,χωρίς parabens και σε πολύ καλές τιμές. Πριν καιρό η εταιρεία μου έστειλε να δοκιμάσω κάποια προϊόντα και την ίδια περίοδο κέρδισα και σε έναν διαγωνισμό τους οπότε έχω να σας δείξω αρκετά!!





 Ενδεικτικά να σας πω ότι δοκίμασα ασετόν,βαζελίνη,baby oil,λιποζάν και την μάσκα με άργυλο!!

Βαζελίνη με χαμομήλι,καλέντουλα και βιταμίνη Ε με μυρωδιά σοκολάτα:τι να πει κανείς αρχικά για την μυρωδιά της?Υπέροχη,τέλεια θέλεις να την φας. Δυστυχώς όμως δεν είμαι φανατική της βαζελίνης γιατί έχω διαβάσει αρκετά αρνητικά.

 Βαζελίνη αντιηλιακή με χαμομήλι,καλέντουλα,βιταμίνη Ε και φίλτρο προστασίας:επίσης υπέροχο άρωμα και πιστεύω ιδανική για όσες θέλουν γρήγορο μαύρισμα και χρησιμοποιούν τέτοια προϊόντα.

Ασετόν με γλυκερίνη:έμεινα ευχαριστημένη και αφαίρεσε ακόμα και όζα με glitter που βγαίνει πιο δύσκολα από τις υπόλοιπες,επίσης δεν έχει έντονο και ενοχλητικό άρωμα.


Baby oil με βιταμίνη Ε και καλέντουλα:ωραίο διακριτικό άρωμα,ένα συνηθισμένο λαδάκι. 


Άργιλος πράσινη σε πάστα ιδανική για το σώμα και το πρόσωπο:τις μάσκες με πράσινη άργιλο τις λατρεύω και έτσι λάτρεψα και αυτήν,είναι πολύ αποτελεσματική!

Κάποια από τα λιποζάν που μου έστειλαν.Ανυπομονούσα να δοκιμάσω αυτό με την φράουλα αλλά τελικά απογοητεύτηκα γιατί δεν θυμίζει σε τίποτα φράουλα αλλά ευτυχώς είναι όλα πολύ αποτελεσματικά.Κάτι άλλο που με απογοήτευσε είναι ότι το ένα από αυτά λιώνει πολύ εύκολα.


Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα της εταιρείας?Ποίο είναι το αγαπημένο σας?

4 σχόλια:

  1. δυστυχως δεν εχω δοκιμασει αλλα θα ηθελα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω πως αξίζει να τα δοκιμάσεις,περιμένω εντυπώσεις

      Διαγραφή
  2. εγώ σύντομα θα τα δοκιμάσω ειδικά ο αργιλος πρπει να είναι τέλειος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο άργιλος έχει ξετρελάνει όσες κοπέλες τον δοκίμασαν,περιμένω και τις δικές σου εντυπώσεις

      Διαγραφή