Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012

Tag: Για ποιο λόγο βάφομαι???

Μου αρέσει πάντα να διαβάζω τα tag και αυτήν την φορά σκέφτηκα να κάνω και εγώ ένα.Το tag έχει τίτλο:Για ποιόν λόγο βάφομαι.Λοιπόν ξεκινάω...

1.Μακιγιάρεστε κάθε μέρα?     
Δεν μακιγιάρομαι κάθε μέρα αλλά μόνο όταν έχω διάθεση

2.Αν μακιγιάρεστε το πρωί μέχρι πότε κρατάτε το μακιγιάζ σας?Ξεβάφεστε το μεσημέρι και ξανά μακιγιάρεστε ή όχι?
Πάντα όταν επιστρέφω σπίτι ξεβάφομαι και αν είναι να βγω αργότερα μακιγιάρομαι από την αρχή.Δεν μου αρέσει να κρατάω το μακιγιάζ χωρίς λόγο.    

3.Αν δεν έχετε να βγείτε από το σπίτι, μακιγιάρεστε για να είστε μακιγιαρισμένες μέσα στο σπίτι?
Δεν μακιγιάρομαι ποτέ για να μείνω μέσα στο σπίτι, εκτός αν έχουμε κάποιο πάρτυ γενεθλίων ή είναι κάποια ειδική περίπτωση.

4.Βγαίνετε ποτέ έξω πχ σε κλαμπ,σε γάμο,για καφέ χωρίς να είστε μακιγιαρισμένες?
Σε κλαμπ ή σε γάμο δεν έχω πάει ποτέ αμακιγιάριστη και δεν νομίζω ότι θα πήγαινα ποτέ αλλά για καφέ φυσικά και έχω πάει και θα ξαναπάω!!!

5.Πως νοιώθετε αν είστε έξω και κυκλοφορείτε αμακιγιάριστες?
Δεν νοιώθω κάπως,όταν είμαι έξω δεν σκέφτομαι αν είμαι μακιγιαρισμένη ή όχι.Αν είχα πρόβλημα θα κυκλοφορούσα πάντα και μόνο μακιγιαρισμένη.

6. Νιώσατε ποτέ ότι ο κόσμος σας φέρετε διαφορετικά  όταν είστε μακιγιαρισμένες - αμακιγιάριστες ή μακιγιαρισμένες με έναν συγκεκριμένο τρόπο?
Η αλήθεια είναι ότι δεν με απασχολεί ο κόσμος και έτσι δεν παρατηρώ τέτοιου είδους συμπεριφορές.
                                                                                          
7.Αν σας απαγόρευαν να βαφτείτε πόσο θα άλλαζε η καθημερινότητά σας?
Καθόλου δεν θα άλλαζε

8.Τι είναι αυτό που θεωρείτε απαραίτητο για να βγείτε έξω από το σπίτι(μακιγιάζ,χτένισμα,ρούχα καθαρά, παπούτσια γυαλισμένα κλπ)Διαλέξτε τι θα μπορούσατε να παραλείψετε.
Απαραίτητο θεωρώ το καθαρό σώμα και τα καθαρά μαλλιά,τα καθαρά ρούχα και παπούτσια και μετά όλα τα άλλα.Άνετα θα μπορούσα να παραλείψω το μακιγιάζ και το χτένισμα.

9.Ποία είναι η γνώμη σας για τις κοπέλες που βάφονται ακόμα και για να πάνε στο σούπερ μάρκετ ?Αν είστε μια από αυτές εξηγήστε μας το σκεπτικό σας.
Δεν με ενοχλούν αυτές οι κοπέλες όπως δεν με ενοχλούν κ οι κοπέλες που δεν βάφονται η κάθε μια κάνει αυτό που της αρέσει και την κάνει να νοιώθει όμορφα.Πιστεύω πως λίγο πολύ όλες έχουμε περάσει κατά καιρούς και από τις δύο περιπτώσεις.

10.Ποία η γνώμη σου για τις κοπέλες που δεν βάφονται σε καθημερινή βάση και βάφονται μια στο τόσο(Χριστούγεννα, γάμοι κλπ)?
Όπως είπα δεν έχω κανένα πρόβλημα.Όλα είναι μια συνήθεια.

Όσο για το ερώτημα για ποίο λόγο βάφομαι:
Μου αρέσει να βάφομαι για να ανανεώνω την εικόνα μου και για να νοιώθω λίγο διαφορετικά.Βαριέμαι πολύ να κάθομαι στον καθρέφτη με τις ώρες για αυτό και δεν κάνω εξεζητημένα πράγματα.Ανάλογα με την φάση που βρίσκομαι μακιγιάρομαι συχνά ή σπάνια, έντονα ή πιο απαλά.

2 σχόλια: