Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Διαγωνισμός σε συνεργασία με την σελίδα Παραδοσιακές Χειροποίητες Δημιουργίες "Νύσα"

Σήμερα έχω να σας προτείνω μια σελίδα με χειροποίητες δημιουργίες για πρόσωπο και σώμα αλλά και προϊόντα χρήσιμα για την κουζίνα μας.Μπορείτε να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο και να βρείτε ότι ψάχνετε https://www.facebook.com/nysahandmade
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την δημιουργό για το δωράκι που μου έκανε,ένα σαπούνι ελαιολάδου με φασκόμηλο...





Μια τυχερή από εσάς θα κερδίσει: ένα σαπούνι ελαιολάδου με φασκόμηλο,ένα λάδι σώματος για ξηροδερμίες και δυο πουγκάκια από τη δική μας λεβάντα,αρωματικά για το σπίτι και το αυτοκίνητο τα οποία έχουν και αντισκωριακή δράση σε συρτάρια,ντουλάπες κτλ..

Όροι διαγωνισμού:1)να ακολουθείτε το blog μέσω gfc,bloglovin και 2)με σχόλιο να μου αφήσετε το  email σας και τα δύο ονόματα με τα οποία ακολουθείτε!!!


Διάρκεια διαγωνισμού 17-31/8 στις 18:00

Καλή επιτυχία!!!

Προϊόντα για τον καθαρισμό του προσώπου μας

Ο πραγματικός καθαρισμός του προσώπου μας πιστεύω ότι είναι το σημαντικότερο βήμα για καλή εμφάνιση.Ακόμα και τα καλύτερα προϊόντα μακιγιάζ να χρησιμοποιούμε αν δεν έχουμε καθαρό πρόσωπο δεν πρόκειται να στρώσουν σωστά και να μας προσφέρουν ένα όμορφο αποτέλεσμα.Πρόσφατα αγόρασα κάποια νέα προϊόντα τα οποία θα σας δείξω παρακάτω.


Αυτοκόλλητα για να αφαιρούν τα μαύρα στίγματα,ήθελα να πάρω αυτά που είναι για την μύτη αλλά όταν γύρισα σπίτι κατάλαβα ότι έκανα λάθος!!!Είναι αποτελεσματικά και την επόμενη φορά ελπίζω να πάρω τα σωστά.Κόστισαν περίπου 2ευρώ.


Gel για την απολέπιση του προσώπου,μια μάρκα που χρησιμοποιούσα αρκετά στην εφηβεία επέστρεψε στην καθημερινότητα μου.Έχει όμορφο άρωμα και είναι αποτελεσματικό.Η τιμή του ήταν αυτό που με έκανε να το δοκιμάσω!!!


Βουρτσάκι για τον καθαρισμό του προσώπου,μου άρεσε πολύ και καθαρίζει καλύτερα από ότι όταν κάνουμε αφρό με τα χέρια.Κόστισε 0,80ευρώ.

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Διαγωνισμός σε συνεργασία με την σελίδα Σou's Creations

Στην σελίδα Σou's Creations:https://www.facebook.com/Sous2Hand/timeline μπορείτε να βρείτε όμορφα χειροποίητα κοσμήματα αλλά και χειροποίητες τσάντες...





Μια τυχερή από εσάς θα κερδίσει 2 όμορφα βραχιόλια .
Όροι διαγωνισμού:1)να ακολουθείτε το blog μέσω gfc,bloglovin και 2)με σχόλιο να μου αφήσετε το  email σας και τα δύο ονόματα με τα οποία ακολουθείτε!!!


Διάρκεια διαγωνισμού:14-21/8 στις 18:00

Καλή επιτυχία!!

Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Αγορές από o farmakopoios mou

Κάποια προϊόντα προτιμώ να τα αγοράζω από φαρμακεία παρά από άλλου είδους μαγαζιά και ειδικά τώρα με τα φαρμακεία μέσω internet συμφέρει και πολύ περισσότερο.Πρόσφατα έκανα πάλι κάποιες αγορές από το φαρμακείο o farmakopoios mou και για ακόμα μια φορά έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη.Για όσα θα σας δείξω παρακάτω πλήρωσα 30,61ευρώ ένα κέρδισα 20ευρώ 



Merc apaisyl mosquito repellent, αντικουνουπική λοσιόν για πρόσωπο και σώμα ,απωθεί αποτελεσματικά Ευρωπαϊκά και τροπικά έντομα,κουνούπια σκνίπες,τσιμπούρια με δράση έως 8 ώρες ,κατάλληλο και για κουνούπια τίγρεις,σφήκες,μέλισσες,μύγες:το καλοκαίρι έχει σχεδόν περάσει και δεν με έχει τσιμπήσει ούτε ένα κουνούπι ενώ συνήθως με κάνουν κόσκινο!!Η συσκευασία του είναι πολύ βολική γιατί απλά το ψεκάζεις και δεν χρειάζεται να το απλώσεις και να λερώσεις τα χέρια σου.Αγόρασα 2 τεμάχια όσο θα αγόραζα από το φαρμακείο της γειτονιάς μόνο το ένα!!


Frezyderm crilen after nip,απαλό gel που ανακουφίζει το ερεθισμένο δέρμα από τσίμπημα εντόμων καθώς και την επαφή με τσούχτρες,μέδουσες,τσουκνίδες: πολύ αποτελεσματικό και αυτό το προϊόν με ωραία μυρωδιά και δροσερή υφή.Πιστεύω ότι δεν πρέπει να λείπει από κανένα μας.


Avene eau thermale cleanance emulsion,σμηγματορυθμιστική με ματ αποτέλεσμα:την αγοράζω συνήθως για την αδερφή μου αλλά την χρησιμοποιώ και εγώ όταν θέλω μια πιο ανάλαφρη κρέμα προσώπου.


Κάποια δείγματα που μου έστειλαν με την παραγγελία μου.

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω?Μείνατε ευχαριστημένες?Θ αχαρώ να μου πείτε την γνώμη σας...


Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Διαγωνισμός σε συνεργασία με την σελίδα Handmade by Elle

Νέος μήνα νέος διαγωνισμός!!!!Για να βρείτε όμορφες δημιουργίες για τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:https://www.facebook.com/handmadebyelle





 Μια τυχερή από εσάς θα κερδίσει ένα όμορφο κρεμαστό για τον λαιμό!!
Όροι διαγωνισμού:1)να ακολουθείτε το blog μέσω gfc,bloglovin και 2)με σχόλιο να μου αφήσετε το  email σας και τα δύο ονόματα με τα οποία ακολουθείτε!!!


Διάρκεια διαγωνισμού:5-12/8 στις 18:00

Καλή επιτυχία!!