Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Οργάνωση μπάνιου...

Το μπάνιο του σπιτιού μας δεν είναι μεγάλο και το μοιράζομαι με άλλα 3 άτομα οπότε πρέπει να είναι έτσι οργανωμένο ώστε να βολευόμαστε όλοι και να είναι για όλους λειτουργικό.Επίσης έχω μια μικρότερη αδερφή η οποία από μικρή έχει την συνήθεια να ξοδεύει αλόγιστα οτιδήποτε βρίσκεται στο μπάνιο...Σήμερα λοιπόν θα σας δώσω μια ιδέα πως να κάνετε λίγη οικονομία στα προϊόντα σας.Αφρόλουτρα,σαμπουάν,κρέμες μαλλιών,καθαριστικά προσώπου όλα βρίσκονται σε μπουκάλια με βαποριζατέρ,αυτό με έχει σώσει από τα μπουκάλια των σαμπουάν με τις τεράστιες τρύπες που μετά αναγκάζεσαι να ξεβγάζεσαι μια ώρα...έτσι λοιπόν όλα είναι τακτοποιημένα σε διάφορα μπουκάλια.Παρακάτω θα σας δείξω κάποια από αυτά.

Αυτό είναι το καθαριστικό προσώπου που χρησιμοποιώ καθημερινά και είναι της Vichy.Η συσκευασία του είναι έτσι και αλλιώς σε βαποριζατέρ,απλά αυτό το μικρό με βολεύει καλύτερα.


Αφρόλουτρο lux το οποίο το χρησιμοποιούν οι υπόλοιποι,μια συσκευασία που διαρκεί πάρα πολύ και σαν άρωμα πολύ συμπαθητικό.


Αυτό το μπουκάλι έχει μέσα lactacyd και απλά έχω αλλάξει το καπάκι.


Εδώ είναι το σαμπουάν της αδερφής μου και το μπουκάλι που αδειάζει πιο συχνά από όλα!!!


Η κρέμα μαλλιών μας που όπως βλέπω χρειάζεται ανανέωση!!


Το σαμπουάν που χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό και είναι της Vichy για την τριχόπτωση και αυτό είναι στην αρχική του συσκευασία.


Και τέλος το σαμπουάν που χρησιμοποιούν οι γονείς μου και δεν έχω ιδέα τι μάρκα είναι αυτόν τον καιρό.


Κάποιοι μου είπαν 'έλα μωρέ και στο μπάνιο οικονομία θα κάνουμε'?Αλλά δεν είναι μόνο θέμα οικονομίας,εμένα αυτός ο τρόπος με βολεύει ιδιαίτερα.  

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Διαγωνισμός σε συνεργασία με την σελίδα Lilly 's Gallery

Για μια ακόμα φορά έχω για εσάς μια όμορφη σελίδα με χειροποίητα κοσμήματα.Ακολουθώντας τον σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε ότι ψάχνετε για εσάς αλλά και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα: https://www.facebook.com/lillysgalleryhandmade




Μια τυχερή από εσάς θα κερδίσει ένα σετ κολιέ -δαχτυλίδι της επιλογής της!!

Όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό:1)να ακολουθείτε το Blog μέσω gfc.bloglovin, 2)με σχόλιο να μου αφήσετε τα 2 ονόματα με τα οποία ακολουθείτε και το e mail σας, 3)να κάνετε like στην σελίδα https://www.facebook.com/lillysgalleryhandmade , 4)να μου πείτε ποιο κολιέ και ποιο δαχτυλίδι προτιμάτε και με σχόλιο να μου πείτε το fb όνομα που κάνατε like!!



Διάρκεια διαγωνισμού:16-23/4 στις 18:00

Καλή επιτυχία!!!

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Νέες αγορές από τον φαρμακοποιό μου...

Όπως έχετε καταλάβει όταν μένω από κάτι ευχαριστημένη δεν το αλλάζω για κανέναν λόγο,έτσι λοιπόν έγινε και με τον φαρμακοποιό μου και σήμερα θα σας δείξω την νέα μου αγορά(ενώ ήδη ετοιμάζομαι για την επόμενη)

1)KORRES Φλοιός Μανόλιας Κρέμα Ημέρας για πρώτες ρυτίδες:την είχα δοκιμάσει σε δείγμα και μου άρεσε πολύ,εννοείται πως την αγόρασα τελικά και είμαι πολύ ευχαριστημένη.


2)Korres black volcanic minerals professional kohl eyeliner:μολύβι ματιών με μαλακή υφή για το εσωτερικό των ματιών.Πολύ ωραίο αποτέλεσμα που διαρκεί.Προσωπικά χρησιμοποιώ ένα παλιότερο μολύβι της εταιρείας και αυτό το πήρα για την αδερφή μου.

3)Healthaid broncold syrup:προτιμώ τα φυσικά σιρόπια και το συγκεκριμένο είναι για τον βήχα,τον πονόλαιμο,το κρυολόγημα και την καταρροή


4)Power health multi:βιταμίνες απαραίτητες για τον οργανισμό μας

Και κάποια δειγματάκια που μου έστειλαν με την παραγγελία μου

Το συνολικό μου κέρδος κάνοντας την αγορά μου μέσω internet είναι περίπου 20 ευρώ,ένα πολύ σημαντικό ποσό για την δική μου τσέπη.

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Διαγωνισμός σε συνεργασία με την σελίδα Venus Treasures

'Όλα ξεκίνησαν απο την αγάπη που είχα πάντα για τα σκουλαρίκια. Ποτέ δε μπορούσα να φύγω απο το σπίτι χωρίς να φοράω κάτι στα αυτία μου. Έτσι κατέληξα με πολλά-πολλά ζευγάρια. Πάντα έψαχνα κάτι ξεχωριστό. 
Και όμως, οι ιδέες για το τι θα ηθελα να φορέσω τις περρισότερες φορές δεν καλύπτονταν με αυτά που έβρισκα στα καταστήματα. Έτσι δειλά-δειλά άρχισα να φτιάχνω μόνη μου κάποια κομμάτια με φωτογραφίες. Οι επιλογές έγιναν απεριόριστες! 
Αργότερα αφου άρχισε το ενδιαφέρον και απο άλλους για τις περίεργες φωτογραφίες που φορούσα αποφάσισα να μοιραστώ το πάθος μου και να δημιουργήσω κομμάτια για κάποιες φίλες που θα αποκάλυταν τον χαρακτήρα και το γούστο τους. 
Τώρα, λοιπόν, δημιουργήθηκε αυτή η σελίδα οπου κάθε κοπέλα θα βρεί ένα ζευγάρι σκουλαρίκια για κάθε ώρα και περίσταση μέσα απο μια μεγάλη γκάμα, αλλά και μπορεί ακόμα, με μια παραγγελία της, αποκτήσει κομμάτια ειδικά για εκείνη με κάποια δική της φωτογραφία. Σκουλαρίκια χειροποίητα και πολύ οικονομικά με αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.'



Ακολουθώντας τον σύνδεσμο μπορείτε να δείτε αυτά τα πολύ όμορφα σκουλαρίκια:https://www.facebook.com/venustreasuresgr

Μια τυχερή από εσάς θα κερδίσει ένα υπέροχο ζευγάρι σκουλαρίκια.


Όροι συμμετοχής:1)να είστε μέλη του blog μέσω gfc,bloglovin 2)με σχόλιο να μου αφήσετε τα 2 ονόματα με τα οποία ακολουθείτε και το e mail σας.
Διάρκεια διαγωνισμού:9-16/4 στις 18:00
Καλή επιτυχία!!

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Νέος διαγωνισμός σε συνεργασία με την σελίδα Skoula Riki

Καλό μήνα να έχουμε,και πως θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε καλύτερα τον μήνα μας?1?Φυσικά με έναν διαγωνισμό με δώρο από μια πολύ όμορφη και προσεγμένη σελίδα.Χρώματα  έντονα αλλά και διακριτικά,κομμάτια κλασικά αλλά και πιο τολμηρά,σκουλαρίκια,κολιέ ή δαχτυλίδια?Ότι ψάχνετε μπορείτε μπορείτε να το βρείτε στην σελίδα https://www.facebook.com/pages/Skoula-riki-handmade-creations/437231446373583?fref=ts  







Μια τυχερή από εσάς θα κάνει δικό της ένα υπέροχο δαχτυλίδι σε χρώμα της επιλογής της.



Όροι διαγωνισμού:1)να είστε μέλη του blog μέσω gfc,bloglovin 2)με σχόλιο να μου αφήσετε τα 2 ονόματα με τα οποία είστε μέλη και το e mail σας. 3)με σχόλιο να μου πείτε ποιο από τα 2 χρώματα προτιμάτε.
Διάρκεια διαγωνισμού 1-8/4 στις 18:00

Καλή επιτυχία!!