Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Πολύτιμη βοήθεια με μια απλή κίνηση

Ένα post λίγο διαφορετικό από τα άλλα που αν όμως το πάρουμε στα σοβαρά θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε κάποιους συνανθρώπους μας.Κατά καιρούς διάβαζα στο internet και άκουγα ότι μαζεύοντας πλαστικά καπάκια (από νερό, αναψυκτικά κλπ)προσφέρεις ένα αναπηρικό αμαξίδιο, το έψαξα λοιπόν και ισχύει όντως.Όπως διάβασα τα αμαξίδια αυτά προσφέρονται σε διάφορους συλλόγους που τα χρειάζονται αλλά ακόμα και για νοσοκομεία.
Είναι μια βοήθεια που μπορεί ο καθένας να προσφέρει χωρίς κόπο και έξοδα,έστω και μια σακούλα με καπάκια να προσφέρει η κάθε οικογένεια μπορεί να μαζευτεί η απαραίτητη ποσότητα.Στην Θεσσαλονίκη στο αστυνομικό μέγαρο υπάρχει χώρος όπου μαζεύουν τα καπάκια και μπορεί να τα πάει ο κάθε πολίτης,έχω πάει αρκετές φορές και κάθε φορά που βλέπω όλα αυτά τα καπάκια εκεί με χαροποιεί πολύ.
Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε σε αυτό, μπορούμε να ενημερώσουμε την οικογένεια μας και να μαζέψουμε καπάκια στο σπίτι μας,να ενημερώσουμε τους συναδέλφους μας  και να μαζέψουμε καπάκια στον χώρο εργασίας μας,ακόμα και στα σχολειά μπορεί να γίνει αυτό το βήμα.
Πραγματικά θα είμαι πολύ ευχαριστημένη αν έστω και ένα άτομο αφού διαβάσει αυτό το post αρχίσει να μαζεύει τα καπάκια.



6 σχόλια:

  1. Νατάσα, αυτό με τα καπάκια γίνετε εδώ και κάποια χρόνια! Τα τελευταία 2 χρόνια μαζεύω και έχω δώσει και πέρσι και φέτος 2 σακούλες με καπάκια... σε συλλόγους που όντως αγοράζουν αναπηρικά αμαξίδια. Συνεχίζω να μαζεύω γιατί και του χρόνου κάποιος θα χρειαστεί τη βοήθειά μας! Πολύ καλά έκανες και ανέβασες αυτό το post! Μπράβο! σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Είναι πολύ εύκολο να βοηθήσουμε με αυτόν τον τρόπο.Χαίρομαι πολύ που και εσύ βοηθάς με αυτόν τον τρόπο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. den to ixera afto.omologo oti tha arxiso na mazevo an k kano anakiklosh tha ta vazo gi afto to skopo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αφού κάνεις ανακύκλωση θα είναι ακόμα πιο εύκολο για εσένα!!

      Διαγραφή